Σελίδες

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Η Τσιμτσιλή αποχωρεί και στη θέση της…



Στα τέλη Μαΐου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή περιμένει να την επισκεφτεί ο… πελαργός, αλλά τα στελέχη του ΑΝΤ1 αποφάσισαν να μην σταματήσουν την εκπομπή, αλλά να την… παραδώσουν σε άλλη παρουσιάστρια.
Και λέω «παρουσιάστρια» γιατί αν και δεν έχει τίποτα αποφασιστεί, τα στελέχη του σταθμού θεωρούν ότι στην παρουσίαση της εκπομπής «F This TV» πρέπει να συνεχίσει να είναι γυναίκα. Μπορεί λοιπόν να είναι νωρίς, αφού η Τσιμτσιλή, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα αποχωρήσει από την εκπομπή σε ένα μήνα, αλλά στο κανάλι του Αμαρουσίου σκέφτονται ήδη ποια θα είναι αυτή που θα καθίσει στη θέση της.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου, σε σύσκεψη που έγινε πριν από λίγες ημέρες, στο τραπέζι έπεσε το όνομα της Κατερίνας Καραβάτου. Ωστόσο, το όνομα αυτό δεν έγινε… θερμά αποδεικτό από τα περισσότερα άτομα που μετείχαν σε αυτή τη σύσκεψη. Αντίθετα όμως, το πρόσωπο για το οποίο όλοι είχαν να πουν έναν καλό λόγο ήταν η Δούκισσα Νομικού. 

Οι συμμετέχοντες λοιπόν σε αυτή την ολιγομελή σύσκεψη υποστήριξαν ότι η Δούκισσα είναι μία πολύ καλή λύση για να αναλάβει την εκπομπή, αφού και στο δυναμικό του ΑΝΤ1 ανήκει, αλλά και έχει πλέον την τηλεοπτική ωριμότητα για να το κάνει, έχοντας εκπαιδευτεί και παιδευτεί αρκετά.

Επίσης, αυτό που επισημάνθηκε είναι ότι η Δούκισσα είναι ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο και θεωρούν ότι η εκπομπή θα κερδίσει ακόμα περισσότερους τηλεθεατές. Δεν αποκλείεται λοιπόν, σε λιγότερο από μήνα, ο Γιώργος Παπαδάκης να παραδίδει σκυτάλη στη Δούκισσα Νομικού, που θα παρουσιάσει την εκπομπή «F This TV» μέχρι τα τέλη Ιουνίου. 

Όπως προανέφερα, τα στελέχη του ΑΝΤ1 δεν έχουν λάβει οριστικές αποφάσεις και αυτές θα ληφθούν μετά το Πάσχα, αλλά σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου το… φαβορί για την παρουσίαση της εκπομπής είναι η Δούκισσα Νομικού και, για να λέμε και την αλήθεια, πρόκειται για μία πολύ καλή και σωστή επιλογή.

Γρηγόρης Μελάς

zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου