Σελίδες

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι ετοιμάζουν καλοκαιριάτικα στον ALPHA με ηθοποιούς;


Με τις δύσκολες οικονομικά συνθήκες που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο, οι εγχώριες παραγωγές μυθοπλασίας όλο και μειώνονται συνεχώς. Ενώ λοιπόν κάνουμε μαύρα μάτια για να δούμε κάποια ελληνική σειρά, οι τούρκικες ζουν… και πληθαίνουν!

Έτσι πολλοί ηθοποιοί, νέοι αλλά και παλαιότεροι αναζητούν τρόπους να βγάλουν τα προς το ζην. Φαίνεται λοιπόν ότι τώρα θα έχουν μία ευκαιρία να… διευρύνουν τους επαγγελματικούς ορίζοντές τους, όχι υποδυόμενοι κάποιο ρόλο, αλλά αποδεικνύοντας την ευχέρεια του λόγου τους και την ικανότητά τους να κερδίζουν τους τηλεθεατές στο ρόλο… του παρουσιαστή.
Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου στον ALPHA ετοιμάζουν μία καινούργια ψυχαγωγική εκπομπή που πρόκειται μάλιστα να βγει στον αέρα τη Δευτέρα 1 Ιουλίου κι η οποία θα στελεχωθεί από νέα πρόσωπα. Επιθυμία μάλιστα των στελεχών του καναλιού της Κάντζας είναι τα πρόσωπα που θα αναλάβουν την παρουσίασή της να είναι ηθοποιοί που να μπορούν να… παίζουν με τους τηλεθεατές και να προσφέρουν δυόμιση ώρες ψυχαγωγίας με χιούμορ, καθώς η εκπομπή θα μεταδίδεται καθημερινά από τις τρεις έως τις πέντε και μισή το απόγευμα. «Εμπρός λοιπόν στο δρόμο που χάραξε ο Μουτσινάς», φαίνεται ότι λένε στον ALPHA, αφού το πείραμα που έγινε πριν από χρόνια με την επιλογή του ηθοποιού από τους τότε διοικούντες του σταθμού αποδείχτηκε ορθό, καθώς ο Νίκος κέρδισε την αγάπη των τηλεθεατών.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου η συγκεκριμένη ψυχαγωγική εκπομπή θα είναι ένα… παζλ των εκπομπών «Ελένη», «Μες στην καλή χαρά», αλλά και πολύ «Δέστε τους» και για αυτό τα πρόσωπα, οι ηθοποιοί δηλαδή που θα επιλεγούν να αναλάβουν την παρουσίασή της θα πρέπει να διαθέτουν εκτός από χιούμορ και ικανότητα στο να κάνουν σύντομες και ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις. Κανείς δεν ξέρει λοιπόν, αν εν μέσω θέρους, στην Κάντζα «γεννηθεί» κάποιος καινούργιος παρουσιαστής που θα μας απασχολήσει –ελπίζουμε θετικά!- τα επόμενα χρόνια

Γρηγόρης Μελάς


zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου