Σελίδες

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Δ. Γιαννακόπουλος: «Εχθρός του καλού, το καλύτερο για τον Παναθηναϊκό»


Σε πελάγη ευτυχίας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έπλεε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος μοίρασε συγχαρητήρια σε όλους όσους πίστεψαν στο πλάνο της ομάδας. 

Δεν σταματούσε να μοιράζει συγχαρητήρια σε όλους ο πανευτυχής για την κατάκτηση του τίτλου από τον Παναθηναϊκό, Δημήτρης Γιαννακόπουλο. 

Ο πρόεδρος των «πρασίνων» έκανε λόγο για το πιο εύκολο πρωτάθλημα της ιστορίας του συλλόγου, ενώ τόνισε ότι οι αρμόδιοι θα πρέπει να τηρήσουν τους νόμους για τα όσα έγιναν στον τρίτο τελικό. 

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου: 

«Πρώτα απ' όλα αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Αργύρη, στο τεχνικό τιμ, στους παίκτες για το πιο άνετο πρωτάθλημα στη σύγχρονη ιστορία μας. Πολλά συγχαρητήρια και σε όλους που στήριξαν το πλάνο μας με όλη την ψυχή παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε. Πολλά συγχαρητήρια στον κόσμο που ήταν κοντά και έδωσε την ψυχή του. Μετά το φετινό νταμπλ, δηλώνω ότι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο για τον μεγάλο Παναθηναϊκό μας. Καταλήγοντας και μετά από αυτή την αδικαιολόγητα μεγάλη αναμονή, περιμένω να τηρηθούν οι νόμοι για το αίσχος που παρακολουθήσαμε και την κόλαση που έζησαν τα μέλη της αποστολής μας. Να ακολουθήσουν οι αρμόδιοι ό,τι προβλέπεται για διακοπή αγώνα, κάτι που δεν είχαν κάνει το 2010. Εμείς είμαστε έτοιμοι να γιορτάσουμε μαζί με τον κόσμο μας υπερήφανοι ως Παναθηναϊκοί». 

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου