Σελίδες

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Αποφασισμένος αν και αποδεκατισμένος στην άμυνα, πάει με τσαμπουκά να πάρει την άνοδο


Και τώρα οι δυό τους…Ο Ολυμπιακός Βόλου καλείται την προσεχή Τετάρτη να παίξει όλη του τη χρονιά στο ματς με τον Παναιτωλικό. Βέβαια, στο πιο καθοριστικό ματς της φετινής περιόδου ο Ολυμπιακός πάει ν’ αγωνιστεί εντελώς αποδεκατισμένος στην άμυνα.

Συγκεκριμένα στο ματς με τον Παναιτωλικό δεν θ’ αγωνιστούν ο Γουσούλης που αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, ο Κατσιαρός που είναι τραυματίας, ο Τσιάτσιος πουσυμπλήρωσε σήμερα επτά κάρτες, ενώ κάρτες συμπλήρωσε και ο Καπετάνος.Επίσης δεν θ’ αγωνιστούν τόσο ο Γκότοβος, όσο και ο χειρουργημένος Κωστούλας.
Από την άλλη πλευρά βέβαια, επιστρέφουν οι Γόγολος και Παλαιολόγος, ενώ σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το παρών θα δώσει και ο Ολίσε που σήμερα δεν αγωνίστηκε, προφανώς για να προφυλαχτεί από τη θλάση που είχε πάθει στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Βέβαια, οι απουσίες δεν πρόκειται ν’ αποτελέσουν τροχοπέδη για τον Ολυμπιακό Βόλου, αφού όπως είπε και ο Αντώνης Μάνδαλος, τέτοια ματς κερδίζονται με την καρδιά. Κι ο Ολυμπιακός έδειξε πως φέτος διαθέτει …μπόλικη.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου έχει ξεσηκωθεί. Η άνοδος στη Σούπερ Λιγκ δεν πρόκειται να ξεφύγει από το Βόλο.

goalpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου