Σελίδες

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Νταμπλ για ΤΣΣΚΑ Μόσχας


Μετά το πρωτάθλημα, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κατέκτησε και το Κύπελλο νικώντας με 4-3 στα πέναλτι την Ανζί στον τελικό που έγινε στο Γκρόζνι.

Κυπελλούχος Ρωσίας για έβδομη φορά στην ιστορία της αναδείχθηκε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, καθώς στον τελικό του Κυπέλλου που έγινε στο Γκρόζνι επικράτησε 4-3 στα πέναλτι της Ανζί (1-1 στον κανονικό αγώνα και την παράταση). Έτσι ολοκλήρωσε το νταμπλ, αφού είχε ήδη κατακτήσει και το πρωτάθλημα εκθρονίζοντας τη Ζενίτ. 

Η ΤΣΣΚΑ προηγήθηκε στο 11’, όταν ο Μούσα πλάσαρε από πλάγια θέση, αλλά ο Γκαμπούλοφ δεν κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα. 


Η Ανζί σοφάρισε στο 74’, με καταπληκτικό αριστερό σουτ εκτός περιοχής που κατέληξε στο δεξί παραθυράκι του Ακινφέεφ. 


Στη διαδικασία των πέναλτι ο Ακινφέεφ απέκρουσε την προσπάθεια του Ζιρκόφ και ο Ζουσιλέι σούταρε άουτ από πλευράς Ανζί, ενώ άστοχος από την ΤΣΣΚΑ ήταν ο Μούσα. 

Ανζί: Γκαμπούλοφ, Έβερτον, Ταγκιρμπέκοφ (61’Σάτοφ), Γκατζιμπέκοφ Ζοάο Κάρλος (46’ Τραορέ), Ζουσιλέι, Ζιρκόφ, Μπουσουφά, Ντιαρά (115’ Αχμέντοφ), Γουίλιαν, Ετό. 

ΤΣΣΚΑ: Ακινφέεφ, Σένικοφ, Ναμπάμπκιν, Α. Μπερεζούτσκι, Β. Μπερεζούτσκι, Χόντα (65’ Τσάουνα), Ελμ (78’ Ντούμπια), Βέρνμπλουμ, Τζαγκόεφ (99’ Μαμάεφ), Λοβ, Μούσα.

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου