Σελίδες

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Πάμε Μουντιάλ με την Εθνική Ελλάδας στη Λιθουανία


Τι περιλαμβάνει το αποψινό τηλεοπτικό μενού;
 
21:15 ΠΑΜΕ ΜΟΥΝΤΙΑΛ - MEGA
To νέο κρίσιμο παιχνίδι για την πρόκριση της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου στο Μουντιάλ του 2014 στα γήπεδα της Βραζιλίας, είναι μόνο στο MEGA:

Στις 21:45, «ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ», σε απευθείας μετάδοση από το Βίλνιους. Τον αγώνα περιγράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος. 
Από τις 21:00 η εκπομπή «ΠΑΜΕ ΜΟΥΝΤΙΑΛ», με τον Γιάννη Θειακό και τον Μένιο Σακελλαρόπουλο. Και αμέσως μετά τον αγώνα, στις 23:45, το «τρίτο ημίχρονο», με αναλύσεις και δηλώσεις του Φερνάντο Σάντος και των πρωταγωνιστών. Προσκεκλημένος στην εκπομπή είναι ο πρώην διεθνής άσος και θριαμβευτής του Euro 2004 Bασίλης Τσιάρτας.

22:00 Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ - STAR
Ο Γούρι Μπόικα, ο άλλοτε παλαιστής θρύλος των φυλακών, είναι πλέον σοβαρά τραυματισμένος στο γόνατο. Έχει πέσει τόσο χαμηλά που το μόνο που του αναθέτουν είναι να καθαρίζει τις τουαλέτες. Όταν όμως ένα νέο διεθνές τουρνουά πάλης για τρόφιμους φυλακών ξεκίνησε, προσελκύοντας τους καλύτερους παλαιστές από τις φυλακές όλου του κόσμου, ο Μπόικα θα πρέπει να ανακτήσει την αξιοπρέπεια του. Ωστόσο, οι πραγματικοί του αντίπαλοι δεν είναι ούτε το τραυματισμένο του γόνατο, ούτε οι άλλοι παλαιστές. Είναι οι «εγκέφαλοι», που διοργανώνουν το τουρνουά, με απώτερο σκοπό την επίτευξη εύκολου, γρήγορου και παράνομου χρήματος, καθώς οι αληθινοί εγκληματίες, πολύ συχνά, βρίσκονται έξω από τα κάγκελα της φυλακής...

22:15 ΗΡΩΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ - ΑΝΤ1
Ήρωες Ανάμεσά μας". Η κοινωνική αποστολή του ΑΝΤ1 που έχει πρωταρχικό στόχο να αναδείξει ξεχωριστούς ανθρώπους που φροντίζουν μέσα από την καθημερινότητα και τις πράξεις τους να μας δίνουν ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο.
Τους ανθρώπους αυτούς που αποδεικνύουν καθημερινά πως το "Εμείς" μπορεί να είναι ανώτερο από το "Εγώ", θα γνωρίσουμε με τη βοήθεια του Σάκη Ρουβά, μέσα από μία σειρά πέντε αφιερωμάτων, ο πιο αγαπημένος Έλληνας καλλιτέχνης που έχει διακριθεί για την κοινωνική του δράση, θα είναι ο οδηγός μας σε ένα οδοιπορικό στη ζωή και το έργο 10 ανθρώπων σε όλη την Ελλάδα που διαθέτουν τον χρόνο, το συναίσθημα και την ψυχή τους για να προσφέρουν, χωρίς να επιζητούν αντίκρισμα ή αναγνώριση.

Στο κάλεσμα της μεγάλης κοινωνικής αποστολής του ΑΝΤ1 ανταποκρίθηκαν με μεγάλη θέρμη συνάνθρωποί μας από κάθε γωνία της Ελλάδας, κάνοντας τις αιτήσεις των Ηρώων που προτάθηκαν να ξεπερνούν τις 2.500. Ο ΑΝΤ1, φιλοδοξεί να ανάγει σε θεσμό το "Ήρωες Ανάμεσά μας". Για τον λόγο αυτό, αν και η προθεσμία για τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων έχει λήξει θα εξακολουθούν να γίνονται δεκτές προτάσεις από τους ενδιαφερόμενους που θα αξιολογηθούν για τον επόμενο κύκλο προβολών, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.antenna.gr/irwes/form

Σε κάθε μία από τις εκπομπές και με οδηγό τον Σάκη Ρουβά, θα γίνεται γνωστή η ιστορία του Ήρωα με προσωπική του μαρτυρία, θα παρουσιάζονται συνεντεύξεις αγαπημένων του προσώπων, αλλά και ανθρώπων που σχετίζονται με το έργο του, ώστε να αναδειχθεί με τον πιο ολοκληρωμένο τρόπο η προσωπικότητά του. Ο Σάκης Ρουβάς μαζί με ένα πολυμελές συνεργείο έκαναν πολύωρα γυρίσματα σε όλη την Ελλάδα προκειμένου να βρεθούν κοντά στους πρωταγωνιστές της κοινωνικής αποστολής του ΑΝΤ1. 10 ξεχωριστές ιστορίες, ηρωισμού, αλληλεγγύης και εξαιρετικής κοινωνικής προσφοράς ξεδιπλώνονται στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.


zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου