Σελίδες

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Αρχίζει η εποχή Μελισσανίδη!


Την Κυριακή εκλέγεται η νέα διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και η επόμενη μέρα θα έχει τη σφραγίδα του «Τίγρη»!

Το restart της ΑΕΚ θα αρχίσει από τη Γ' Εθνική, με μπροστάρη όμως τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Το πρωί της Κυριακής, στις 11:00, στο ξενοδοχείο President, θα αρχίσουν οι πιο σημαντικές εκλογές της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και τα αποτελέσματα ουσιαστικά είναι ήδη γνωστά. Το ψηφοδέλτιο με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Κοτσάτο, που στηρίζει ο Μελισσανίδης, θα εκλεγεί και για την Ένωση θα ξημερώσει μια νέα, πολύ καλύτερη, μέρα.

«Ποτέ ξανά τόσο ζεστός ο Μελισσανίδης»!
Για αυτή τη μέρα μίλησε σε εκπομπή του τηλεοπτκού σταθμού Action24 κα ο Βαγγέλης Ασλανίδης που βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο που στηρίζει ο «Τίγρης», με τον οποίο είναι επιστήθιος φίλος.

«Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλει μαζί με την αναγέννηση της ΑΕΚ να έρθει και η γενικότερη αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου, το οποίο κάθε χρόνο πηγαίνει όλο και χειρότερα. Αυτό αποτελεί μεγάλος στοίχημα για τον ίδιο και πιστεύω πως θα το πετύχει. Επιθυμία του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι να χτίσει μια ομάδα με βάση το ελληνικό στοιχείο. Μια ομάδα που θα βασίζεται κυρίως σε Έλληνες παίκτες και θα μπορεί να βγάζει δικά της παιδιά. Σημαντικό ρόλο σε ότι έχει να κάνει με τα αγωνιστικά έχει και θα έχει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, του οποίου η ιστορία στην ΑΕΚ απαιτεί να έχει την θέση που έχει σήμερα», είπε και συνέχισε αναφορικά με το θέμα του νέου γηπέδου.

«Ο Δημήτρης μου είπε θα κάνω αυτό, θα φτιάξω αυτό έτσι, το άλλο θα το κάνω αλλιώς. Και του απάντησαν πως αν γίνουν έστω και τα μισά από αυτά που λέει, θα είναι κάτι το φανταστικό. Τότε εκείνος μου είπε πως θα κάνει όσα μου είπε και ακόμα περισσότερα και το γήπεδο της ΑΕΚ στην Φιλαδέλφεια δεν θα έχει σχέση με κανένα άλλο! Ποτέ δεν τον έχω δει τόσο ζεστό για την ΑΕΚ και το θέμα του γηπέδου και είμαι σίγουρος πως ο Τίγρης θα ξεπεράσει τυχόν προβλήματα και το γήπεδο της ΑΕΚ θα γίνει κανονικά στη φυσική του θέση, στη Νέα Φιλαδέλφεια».

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου