Σελίδες

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

«Είχε κλείσει στη Γιούβε ο Ρονάλντο»


Στο πώς χάθηκε τελευταία στιγμή ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως και το πρωτάθλημα του 2000, αναφέρθηκε ο Λουτσιάνο Μότζι.

Ο πρώην γενικός διευθυντής των Μπιανκονέρι, που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Juventus Stadium την Τρίτη και γενικά για πρώτη φορά σε γήπεδο μετά το 2006, παραχώρησε συνέντευξη και σε αυτή αναφέρθηκε σε ιστορίες από το παρελθόν αλλά και στον Αντρέα Ανιέλι που είναι πλέον το αφεντικό στην ομάδα. Το πρώτο θέμα για το οποίο μίλησε ο Μότζι, ήταν η μεταγραφή του Κριστιάνο και πώς αυτή χάλασε την τελευταία στιγμή...

«Το έχω ξαναπεί για τον Κριστιάνο Ρονάλντο ότι ουσιαστικά ήταν παίκτης της Γιουβέντους καθώς είχαμε συμφωνήσει σε όλα με την Σπόρτινγκ Λισ., στην οποία θα δίναμε και τον Μαρτσέλο Σάλας ως αντάλλαγμα. Ο Κριστιάνο είχε έρθει στο Τορίνο, είχε περάσει από ιατρικές εξετάσεις και όλα ήταν έτοιμα για τις ανακοινώσεις αλλά ο Σάλας ξαφνικά άλλαξε γνώμη και δε δεχόταν να πάει στην Πορτογαλία. Ετσι χάλασε η μεταγραφή, ο Κριστιάνο πήγε στη Μάντσεστερ Γ. και ο Σάλας δεν είχε μέλλον στη Γιούβε», τόνισε σχετικά ο Lucky Luciano και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα του 2000 που η Γιουβέντους το έχασε με απίστευτο τρόπο στην Περούτζια.

«Για την απώλεια εκείνου του πρωταθλήματος φταίω εγώ και κανείς άλλος. Από τη στιγμή που τελείωσε το πρώτο ημίχρονο και άρχισε εκείνη η δυνατή βροχή ο Κολίνα περίμενε 74 λεπτά για να αρχίσει το δεύτερο... Είναι πάρα πολλά 74 λεπτά, έπρεπε να έχω αντιδράσει γιατί αυτός θα περίμενε μέχρι τα μεσάνυχτα... Το λάθος ήταν δικό μου».

Από εκεί και πέρα, ο Μότζι αναφέρθηκε και στον Αντρέα Ανιέλι που επανέφερε τη Γιουβέντους στις επιτυχίες, λέγοντας πως «ο Αντρέα ανέλαβε τον Μάιο του 2010 γιατί η Γιούβε πήγαινε από το κακό στο χειρότερο. Κάποιοι ήλπιζαν ότι θα αποτύγχανε αλλά είναι γιος του Ουμπέρτο, λατρεύει τη Γιουβέντους και ξέρει να παίρνει τις σωστές αποφάσεις. Στα 12 χρόνια της Τριανδρίας ο Αντρέα Ανιέλι, αφού ήμασταν επιλογές του πατέρα του, έζησε πολλές καταστάσεις μαζί μας και έμαθε πώς διοικείται μια μεγάλη ομάδα. Εχουμε πολύ καλές σχέσεις, μιλάμε συχνά και θυμόμαστε τις παλιές καλές εποχές, αυτά τα υπέροχα 12 χρόνια».

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου