Σελίδες

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Βερδού... διετίας!


Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να συζητά με τον Γιοάν Βερδού -υπόθεση για την οποία έχετε ενημερωθεί εδώ και μέρες από το Gazzetta.gr- για 2ετές συμβόλαιο με τους Ισπανούς να μιλούν για δεδομένη συμφωνία.

Οι τελευταίες πληροφορίες για τον Βερδού αναφέρουν πως οι επαφές της πλευράς του παίκτη με τον Ολυμπιακό έχουν μπει σε σωστή τροχιά και πως δύσκολα πια θα... χαλάσει το deal. Ισπανικές πηγές μιλούν για συμφωνία για 2ετές συμβόλαιο συνεργασίας ενώ σύμφωνα με άλλες πληροφορίες ο Ισπανός χαφ θα κλείσει για 3 ή και 4 χρόνια στους πρωταθλητές. Ο Ολυμπιακός πάντως ούτε επίσημα ούτε ανεπίσημα έχει πάρει θέση έως τώρα.

Οι Ισπανοί και οι Καταλανοί είναι βέβαιοι για την συμφωνία Ολυμπιακού-Βερδού ενώ ορισμένοι έκαναν λόγο ακόμα και για ιατρικές εξετάσεις για τον πεπειραμένο άσο. Κατά τα άλλα το Gazzetta.gr τις τελευταίες μέρες σας είχε προϊδεάσει για όλα όσα θα επακολουθούσαν σχετικά με τον Γιοάν Βερδού με εκτενή ρεπορτάζ από την Ισπανία, όπως μπορείτε να θυμηθείτε παρακάτω, ενώ ήταν το πρώτο site που είχε μεταφέρει την πληροφορία για το ότι οι Πειραιώτες ήταν το φαβορί:

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου