Σελίδες

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Αισιοδοξία στον Παναιτωλικό


Πολύ καλό είναι το κλίμα στον Παναιτωλικό, καθώς υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία πως δεν θα υπάρξει τελικά αφαίρεση βαθμών και η ομάδα θα επιστρέψει στην Α' Εθνική. 

Έτοιμος για το μεγάλο βήμα της επιστροφής στην Α' Εθνική είναι ο Παναιτωλικός, ο οποίος φιλοξενείται σήμερα από τον αδιάφορο βαθμολογικά Ηρακλή, των «χιλιάδων» προβλημάτων. 

Τα καναρίνια θέλουν τους τρεις βαθμούς για να παραμείνουν σε θέση... οδηγού στην κατάταξη των πλέι οφ και να ταξιδέψουν στον Βόλο για σχεδόν... τρία αποτελέσματα. 

Κι αυτό γιατί με νίκη σήμερα, ακόμα και αν επικρατήσει ο Ολυμπιακός της Νίκης στο ντέρμπι του Βόλου, ο Παναιτωλικός βολεύεται ακόμα και με ήττα στην τελευταία αγωνιστική, αρκεί να μην χάσει με πάνω από ένα γκολ διαφορά. 

Βέβαια, πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, υπάρχει και το... δικαστικό. Η ομάδα από το Αγρίνιο έχει μπλεξίματα, μετά την απαράδεκτη και ανόητη ενέργεια οπαδών να πετάξουν φωτοβολίδα στο γήπεδο, η οποία προκάλεσε τον τραυματισμό του Καρρά πριν από μία εβδομάδα. 

Παρόλα αυτά, οι διοικούντες την ΠΑΕ είναι αρκετά αισιόδοξοι, καθώς όπως τονίζουν δεν πρόκειται να υπάρξει αφαίρεση βαθμών και η τιμωρία θα είναι χρηματικό πρόστιμο και κάποιες αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών. 

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου