Σελίδες

Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Με Τσιάτσιο και Πινδώνη στο Αγρίνιο ο Βόλος


Με αλλαγές στο αρχικό του σχήμα θα αγωνιστεί στο εκτός έδρας παιχνιδι με τον Παναιτωλικό ο Ολυμπιακός Βόλου. Εκτός αποστολής οι Κωστούλας, Σταυράκης, Κόμνος, Χατζηπαντελίδης, Γουσούλης και Μπακαγιόκο.

Με πρωινή προπόνηση που έγινε στο Πανθεσσαλικό ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου για το σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Μετά το τέλος προγράμματος ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» Γιώργος Βαζάκας ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει για το Αγρίνιο. Εκτός πλάνων του Μακεδόνα τεχνικού για το εν λόγω ματς  έχουν τεθεί οι Κωστούλας, Σταυράκης, Κόμνος, Χατζηπαντελίδης, Γουσούλης και Μπακαγιόκο (όλοι τους είναι τραυματίες). Αντίθετα σε αυτή συμπεριλήφθηκε ο Καρράς (ξεπέρασε τον τραυματισμό του), ενώ  στο αρχικό σχήμα θα ξεκινήσουν οι Τσιάτσιος και Πινδώνης αντί των Στογιάνοφ και Μπολάτι.

Την αποστολή του συλλόγου της Μαγνησίας για το ματς με τα «καναρίνια» απαρτίζουν οι: Γκίτκος, Ρόκας, Μπολάτι, Μπρέσκα, Ναντάγια, Ογκουνσότο, Ολίσε, Στογιάνοφ, Ανιέτε, Γιενγκά, Γκότοβος, Γόγολος, Καπετάνος, Καρράς, Κατσιαρός, Παλαιολόγος, Πετκάκης, Πινδώνης, Σολάκης και Τσιάτσιος.

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου