Σελίδες

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Πιο συντηρητικά χτενίσματα ζήτησε η Μπαρτσελόνα στον Νεϊμάρ


Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του τύπου της Βραζιλίας, η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως ζήτησε από τον Νεϊμάρ, να είναι πιο συντηρητικός όσο αφορά το... μαλλί του. Οι Καταλανοί δεν θέλουν σε καμία περίπτωση, το νέο τους αστέρι να γίνει ένας νέος "Κριστιάνο Ρονάλντο".

Ο Νεϊμάρ είναι και επίσημα παίκτης της Μπαρτσελόνα, και ήδη ο σύλλογος της Καταλονίας, ακολουθεί ειδική στρατηγική προκειμένου, ο Βραζιλιάνος να μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα τη νέα σεζόν.

Άπαντες στη Μπάρτσα, γνωρίζουν πως ο Νεϊμάρ είναι ένα από τα αγαπημένα θέματα των δημοσιογράφων ανά τον κόσμο κι έτσι θέλουν το αστέρι τους, να μείνει μακριά από τις κάμερες όσο το δυνατόν πιο πολύ. Η τελευταία εντολή που φαίνεται να έδωσε η Μπάρτσα στον Νεϊμάρ, είναι το να ακολουθήσει πιο συντηρητικά στυλ στο μαλλί του, μόλις μεταβεί στη Βαρκελώνη.

Ο 21χρονος Βραζιλιάνος, ασχολείται αρκετά με την εικόνα του, αφού τον έχουμε δει κατά καιρούς με πολλά διαφορετικά στυλ στυλ στο μαλλί του. Πότε τα βάφει, πότε τα κουρεύει περίεργα, αλλά κυρίως, σχεδόν πάντα είναι στην εντέλεια από το πολύ ζελέ.

Αυτό είναι κάτι που δεν θέλει, ο καταλανικός σύλλογος από τον Νεϊμάρ, καθώς το μόνο που επιθυμούν είναι ο παίκτης να αφοσιωθεί στο ποδόσφαιρο και όχι στην εικόνα του. Να ακολουθήσει το παράδειγμα δηλαδή του Μέσι και όχι του Κριστιάνο Ρονάλντο.

sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου