Σελίδες

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Νέες τηλεοπτικές εξελίξεις:Τσαπανίδου ή Μελέτη στην πρωινή ζώνη του Star?


Κάναμε  παράπονα ότι δεν θα υπάρχουν αλλαγές και μεταγραφές την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και ότι επικρατεί μια τηλεοπτική παγωμάρα!Μάλλον،όμως όπως φαίνεται την τελευταία εβδομάδα η τηλεόραση θυμίζει καζάνι που βράζει σε πολύ υψηλή θερμοκρασία!Έτσι λοιπόν،η εκπομπή του Star Μεσημεριανή Μελέτη πρόκειται να ρίξει τους τίτλους τέλους για τη φετινή σεζόν την Παρασκευή 12 Ιουλίου, και, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Yupiii, δεν αναμένεται να συνεχιστεί στην σεζόν 2013-2014....
“Η Ελεονώρα Μελέτη έχει ενεργό συμβόλαιο ως τον Ιούνιο του 2014, αλλά ούτε η ίδια ούτε και τα υψηλά ιστάμενα στελέχη του Star προτίθενται να συνεχιστεί η συγκεκριμένη εκπομπή, αφού δεν απέδωσε τα αναμενόμενα αποτελέσματα στους πίνακες της AGB”!

Μάλιστα, “πριν το Πάσχα, η Ελεονώρα Μελέτη πήρε την πρωτοβουλία και έκανε ραντεβού με τον Σταμάτη Μαλέλη και του ζήτησε να αναλάβει από του χρόνου μία νέα εκπομπή ενημερωτικού και κοινωνικού χαρακτήρα -αυτός ήταν άλλωστε και ο χώρος από τον οποίο ξεκίνησε στη δημοσιογραφία και η ίδια πιστεύει ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να επιστρέψει στον τομέα της ενημέρωσης” αναφέρει στοYupiii στέλεχος του Star και συμπληρώνει : “Ο Σταμάτης Μαλέλης άκουσε με προσοχή την πρότασή της, αλλά ακόμη δεν έχουν παρθεί οι τελικές αποφάσεις για τη νέα τηλεοπτική σεζόν”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί στην ομάδα της “Μεσημεριανής Μελέτης” το οριστικό τέλος της εκπομπής.

Πάντως, το κανάλι έχει γίνει γνωστό τις τελευταίες μέρες πως προτίθεται να ενεργοποιήσει ξανά την πρωινή ζώνη 10.00-13.00 και, μάλιστα,ένα από τα πρόσωπα που οι υπεύθυνοι σκέφτηκαν για τη ζώνη αυτή, στο πλαίσιο της ενίσχυσης του ενημερωτικού τομέα του καναλιού, ήταν η Πόπη Τσαπανίδου. “Τώρα όμως και η Ελεονώρα Μελέτη δηλώνει διαθέσιμη, αφού θέλει να επιστρέψει στην ενημέρωση” καταλήγει η πηγή.

Φυσικά, αν η παρουσιάστρια του Star αναλάβει την πρωινή ζώνη ή επιστρέψει στη ζώνη 7.00-10.00 (σενάριο που επίσης θεωρείται πιθανό), τότε προκύπτει το ερώτημα “ποιος θα καλύψει το κενό της Ελεονώρας το μεσημέρι;”. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει γίνει λόγος για επιστροφή της Χριστίνας Λαμπίρη στη μεσημεριανή ζώνη (το συμβόλαιό της με τον σταθμό λήγει τον Ιούνιο), αλλά ακόμη δεν έχει γίνει κάποια επίσημη συζήτηση.

Οι επόμενες ημέρες, πάντως, θα είναι καθοριστικές για τον σχηματισμό του νέου προγράμματος του Star, αφού τα συμβόλαια των περισσότερων προσώπων του δυναμικού του, λήγουν σε λίγες εβδομάδες.

tvnea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου