Σελίδες

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Τι αλλάζει στην TV μετά το deal του Star με τον Χατζηνικολάου? Ντόμινο εξελίξεων...


Ήταν κάτι που ο Σταμάτης Μαλέλης οραματιζόταν εδώ και πολύ καιρό… μια στροφή από το lifestyle στην ενημέρωση. Ωστόσο, τίποτα θα δεν μπορούσε να γίνει αν η εντολή δεν ερχόταν εκ των άνωθεν! Τελικά, η οικογένεια Βαρδινογιάννη, στην οποία ανήκει το STAR, πήρε τη μεγάλη απόφαση για τις μεγάλες αλλαγές που θα προκύψουν από την ερχόμενη σεζόν στο κανάλι, αρχής γενομένης από τη συνεργασία με τον Νίκο Χατζηνικολάου!
 
Κι αν δεν πρόκειται για μεταγραφή, όπως αρχικά γράφτηκε, είναι μια συνεργασία που ενδεχομένως να αλλάξει ολόκληρο τον τηλεοπτικό χάρτη. Το πρώτο μέρος της συνεργασίας αφορά στην αγορά των δικαιωμάτων της ζωντανής διαδικτυακής εκπομπής του γνωστού άνκορμαν από το enikos.gr. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η εκπομπή θα μεταδίδεται τόσο από το γνωστό πόρταλ όσο και από το STAR σε απευθείας σύνδεση, ενώ από τα μέσα του Σεπτέμβρη γίνεται εβδομαδιαία και θα προβάλλεται στη late night ζώνη του καναλιού. Παράλληλα, εφόσον υπάρξει αλλαγή στη θεματολογία του κεντρικού δελτίου, ο Νίκος Χατζηνικολάου θα συμμετέχει ως σχολιαστής και στις ειδήσεις από το γραφείο του. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον Νίκο Χατζηνικολάου μας επιβεβαίωσε το γεγονός και υπογράμμισε την «απόλυτη ανεξαρτησία» που διασφάλισε από τη συνεργασία αυτή, κάτι που για τον ίδιο είναι πολύ σημαντικό.
Την ίδια στιγμή, με την έλευση του Νίκου Χατζηνικολάου φουντώνουν οι φήμες για την ανάληψη της παρουσίασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων από τη Μάρα Ζαχαρέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν πολλές σκέψεις και η Διευθύντρια των Οn Line Media, όπως είναι ο τίτλος της δημοσιογράφου στον Όμιλο, θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για τη θέση αυτή και λόγω εμπειρίας αλλά και εξαιτίας του πόστου της στο κανάλι. Πάντως, η ίδια δεν φαίνεται να γνωρίζει κάτι για τα μεγαλεπήβολα σχέδια της διοίκησης.
Αλλαγές παντού
Οι αλλαγές στο STAR αναμένεται να είναι ριζικές και σε όλα τα επίπεδα, ακόμα και σε πρόσωπα που ενδεχομένως να μην έχουν πια θέση στο νέο ενημερωτικό προφίλ του καναλιού. Μάλιστα, κάποιοι τολμούν να μιλήσουν και για επιστροφή στην πρωινή ενημέρωση αποδεικνύοντας πόσο η οικογένεια Βαρδινογιάννη είναι αποφασισμένη να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν συμβόλαια που λήγουν, όπως για παράδειγμα αυτό του Θοδωρή Δρακάκη, κι αν δεν λήγουν έχουν ρήτρες που καλύπτουν το κανάλι απόλυτα σε οτιδήποτε κι αν σχεδιάσει να κάνει. Γιατί ναι μεν η Ελεονώρα Μελέτη έχει αρχίσει δειλά δειλά κάποιες αλλαγές στην εκπομπή της εμπλουτίζοντάς τη με πιο κοινωνικά θέματα και έχει συμφωνήσει για αλλαγή κόνσεπτ τη νέα σεζόν, ωστόσο, δεν φαίνεται να ισχύει το ίδιο για τον Φώτη και τη Μαρία. Η μόνη, πάντως, που φαίνεται πως πετυχαίνει απόλυτα το στόχο της είναι η Τατιάνα Στεφανίδου. Από τις 7 Ιουλίου και μετά, οπότε και θα ολοκληρωθούν οι εκπομπές, θα ξεκινήσουν και οι συζητήσεις, άρα συνεπώς οι αλλαγές, για το πρόγραμμα της σεζόν που έρχεται.
News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου