Σελίδες

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Ματσάρα στο «Μαρακανά»! (vid)


Γκολ και θέαμα στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, με τις Βραζιλία και Αγγλία να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2.

Η μάλλον αρνητική εικόνα της Βραζιλίας επί των ημερών του Λουίς Φελίπε Σκολάρι συνεχίστηκε σε ακόμα ένα φιλικό, με τον Παουλίνιο με γκολ στο τέλος να σώζει την Σελεσάο από ήττα στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία του ανακαινισμένου «Μαρακανά» στο Ρίο. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 2-2 με οκτώ λεπτά να απομένουν και τρία αργότερα από το τρομερό γκολ του Ρούνεϊ με το οποίο οι Αγγλοι έκαναν το 1-2. Αυτή ήταν η πρώτη επίσκεψη των Τριών Λιονταριών στην «χώρα του καφέ» από το 1984 όταν και είχε παίξει στο παλιό γήπεδο.

Το πρώτο μέρος πέρασε με την Αγγλία να είναι επί 40 λεπτά πίσω από τη μπάλα και τους Νεϊμάρ, Χουλκ και Οσκαρ να έχουν καλές ευκαιρίες. Ο Φρεντ έβαλε μπροστά στο σκορ την Βραζιλία στο 57' με γυριστό σε σχεδόν κενή εστία μετά από τεχνικό σουτ εκτός περιοχής του Ερνάνες στο οριζόντιο δοκάρι για να ισοφαρίσει δέκα λεπτά αργότερα ο Τσάμπερλεϊν με ωραίο δεξί σουτ χαμηλά στη γωνιά του Ζούλιο Σέζαρ (1-1). Ο Φρεντ συνέχισε την τρελή του φόρμα, σκοράροντας για 5ο σερί ματς με την Εθνική!

Οι διοργανωτές του Mundial του 2014 βρέθηκαν κοντά στην ήττα αφού στο 79' ο Ρούνεϊ (σε κόντρα που ξεκίνησε από λάθος του Μαρσέλο) πέτυχε με τη βοήθεια της τύχης ένα απίστευτο γκολ για το 1-2 όμως με ωραίο βολέ μέσα από την περιοχή μετά τη σέντρα του Λούκας Μόουρα, ο Παουλίνιο έγραψε το τελικό 2-2. Ο Σκολάρι έμεινε με μόλις μία νίκη (4-0 την Βολιβία) στα έξι ματς της δεύτερης θητείας του.


gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου