Σελίδες

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Νεκρός οπαδός στην Αργεντινή! (vid)


Το ποδόσφαιρο της Αργεντινής συνεχίζει να αιμορραγεί. Ακόμα ένας νεκρός, αυτή τη φορά στο παιχνίδι της Εστουδιάντες με τη Λανούς, που διακόπηκε στο ημίχρονο.

Για άλλη μία φορά παιχνίδι στο πρωτάθλημα της Αργεντινής στιγματίζεται από σοβαρά επεισόδια και ένα ακόμα θύμα προστέθηκε στη μακρά λίστα. Οι συμπλοκές μεταξύ των οπαδών της Λανούς και της αστυνομίας τόσο εντός, όσο κι εκτός αγωνιστικού χώρου, είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός φίλαθλου των φιλοξενούμενων χωρίς να διευκρινίζεται που ακριβώς έγινε, ενώ ένας ακόμα τραυματίστηκε σοβαρά σύμφωνα με τα Μέσα της χώρας.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της Λανούς, Αλεξάντερ Μαρόν επικαλούμενος τους ισχυρισμούς της Αστυνομίας, λέγοντας ότι: «Η αστυνομία επιβεβαίωσε τον θάνατο ενός φιλάθλου. Η διακοπή του αγώνα ήταν το λιγότερο που μπορούσε να γίνει από σεβασμό σε μια ζωή που χάθηκε».

Ήδη το Συμβούλιο Δικαιοσύνης και ο Υπουργός Ασφαλείας της Αργεντινής, Ρικάρντο Κασάλ ζήτησαν τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Να θυμίσουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα οι οπαδοί της Ιντεπεντιέντε ήταν αυτοί που έκαναν επεισόδια στο παιχνίδι με τη Ρίβερ μετά το δεύτερο γκολ της αντιπάλου της και τον διαφαινόμενο υποβιβασμό της ομάδας τους, ενώ επεισόδια σημειώθηκαν και στην αναμέτρηση της Βελέζ με την Ολ Μπόις.


gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου