Σελίδες

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Εβδομάδα Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού σε ΕΡΤ, Nova!



Η εβδομάδα που ξεκινάει αύριο (8/4) έχει σαν απόλυτους πρωταγωνιστές Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, με μεταδόσεις απ' τη Nova και την ΕΤ1. 

Κατ' αρχήν είναι το ντέρμπι (με το τεράστιο ενδιαφέρον, παρά τη βαθμολογική διαφορά των δύο ομάδων), Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή (14/4) στο Καραϊσκάκης. Θα είναι στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας όπου μαζί με την τελευταία, 30η, όλοι οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 19.00. 

Η Nova θα καθορίσει αύριο (8/4) το ...μοίρασμα των μεταδόσεων των εφτά αγώνων στα Novasports και γράφουμε εφτά, γιατί είναι πιθανό μία αναμέτρηση να πάει σε μαγνητοσκόπηση (το ΠΑΣ Γιάννινα-Κέρκυρα;). 

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, το ντέρμπι «αιωνίων» θα είναι το σημείο αναφοράς του συνδρομητικού, το οποίο θα βγάλει και «Λεπτό προς λεπτό», με τους Αντώνη Πανούτσο, Αντώνη Καρπετόπουλο και εκεί θα υπάρχει live εξέλιξη όλων των αναμετρήσεων. 

Αύριο, Δευτέρα, θυμίζουμε το Legend stories με το αφιέρωμα στον Ζιοβάνι (Novasports 1, 23.00) και κάτι πολύ καλό ετοιμάζει το ίδιο κανάλι για την Τετάρτη το απόγευμα. 

Πέρα απ' την Σούπερ Λίγκα, όμως, στη νέα εβδομάδα θα γίνουν και οι πρώτοι αγώνες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα μπάσκετ. Την Τρίτη, η ΕΤ1 θα δείξει το Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός και την Τετάρτη το Novasports 3 το Ολυμπιακός-Εφές. 

Στα δεύτερα παιχνίδια, τα κανάλια ...αντιστρέφονται, καθώς το Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός της Πέμπτης θα μεταδώσει το Novasports 2 HD και το Ολυμπιακός-Εφές της Παρασκευής η ΕΤ1. 

Η ...μοιρασιά των αγώνων έχει σαν αποτέλεσμα να μην συμπέσουν (στην ΕΡΤ) μετάδοση Ευρωλίγκα μπάσκετ με το Γιουβέντους-Μπάγερν Μ. του Τσάμπιονς Λιγκ, το οποίο θα δείξει η ΝΕΤ την Τετάρτη. 

Η Nova θα δείξει τους άλλους προημιτελικούς (Τρίτης και Τετάρτης) του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον ΑΝΤ1 να επιλέγει (για την Πέμπτη) το Βασιλεία-Τότεναμ (Europa League), το οποίο όμως θα «πέσει» πάνω στο Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός (Ευρωλίγκα) της Nova. 

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου