Σελίδες

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Καυτό 24ωρο με Στέφενς και... Μπάμπελ


Η βελτιωμένη πρόταση στον Χουμπ Στέφενς και οι διαπραγματεύσεις του Μάρκους Μπάμπελ με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.

Πυρετωδώς ο Ιβάν Σαββίδης το τελευταίο διάστημα αναζητεί τον νέο τεχνικό του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε νέα κρούση στον Στέφενς, ανεβάζοντας την οικονομική προσφορά και προσπαθώντας να αποσπάσει το ναι του Ολλανδού τεχνικού.

Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι οι Πολωνοί έγραφαν για οικονομική διαφορά μισού εκατομμυρίου. Ο Χουμπ Στέφενς, πάντως ζήτησε από τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ ένα 24ωρο για να απαντήσει και σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες που δεν είναι δυνατό να διασταυρωθούν έγινε ήδη ένα ραντεβού μεταξύ των δύο ανδρών, ίσως στην Μόσχα, αν όχι στο Ροστόφ.

Η εναλλακτική λύση Μπάμπελ

Υπάρχει όμως και εναλλακτική λύση για τον  πάγκο του ΠΑΟΚ στη λίστα του Σαββίδη και αυτή ακούει στο όνομά του 40χρονου Μάρκους Μπάμπελ.

Έχει ήδη γίνει διαπραγμάτευση μαζί του και ορισμένες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο Γερμανός προπονητής απόψε ή αύριο (12/6) το πρωί θα βρίσκεται στο Ροστόφ για να συζητήσει με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Όπως όλα δείχνουν-απόδειξη η έναρξη διάθεσης των διαρκείας την Πέμπτη (13/6)-ο Ιβάν Σαββίδης είναι πολύ πιθανό να ανακοινώσει άμεσα το νέο τεχνικό για να κάνει και μία προωθητική ενέργεια.

Ποιος είναι ο Μπάμπελ

Ως ποδοσφαιριστής ο Μάρκους Μπάμπελ έπαιξε σε Μπάγερν Μονάχου, Αμβούργο, Λίβερπουλ, Μπλάκμπερν και Στουτγάρδη, έως το 2007. Στη συνέχεια εργάστηκε για μία σεζόν ως βοηθός προπονητή στην Στουτγάρδη, βρέθηκε στον πάγκο το Νοέμβριο του 2008 οδηγώντας την ομάδα μέχρι την τρίτη θέση της Μπουντεσλίγκα και το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ωστόσο, το Δεκέμβριο του 2009 αποχώρησε λόγω της κακής πορείας της Στουτγάρδης στο πρωτάθλημα και παρότι την είχε πάει στους ομίλους αρχικά και στη συνέχεια στους "16' του Τσάμπιονς Λιγκ.Το 2010 κάθισε στον πάγκο της Χέρτα οδηγώντας την από την δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας στην Μπουντεσλίγκα.

Τον Δεκέμβριο του 2011, πάντως, απολύθηκε από την Χέρτα και τον Φεβρουάριο του 2012 προσλήφθηκε από την Χόφενχάιμ, την οποία καθοδήγησε έως τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους.

sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου