Σελίδες

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

«Καθάρισε» η Κολομβία, ισόπαλο το ντέρμπι


Ότι μπορεί κάνει η Αργεντινή για να χάσει την πρώτη θέση στον προκριματικό όμιλο της Νότιας Αμερικής για το Μουντιάλ του 2014.

Η «μπιανκοσελέστε» ήρθε ισόπαλη 1-1 στη έδρα του Ισημερινού, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής και κατάφερε να βρεθεί απλά στο +3 από τη δεύτερη Κολομβία και στο +5 από την αποψινή της αντίπαλο, παραμένοντας το φαβορί για την πρωτιά, έχοντας κόντρα και το υψόμετρο, αν και δεν έχει σημασία η τελική κατάταξη στην πρώτη τετράδα, αφού οι τέσσερις πρώτοι προκρίνονται απευθείας στα τελικά. 

Σε ένα επεισοδιακό αγώνα, αφού αποβλήθηκε ο Μαστσεράνο στο 88’, επειδή χτύπησε τραυματιοφορέα την ώρα που έβγαινε με φορείο από το γήπεδο, ο Αγουέρο άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 4’, για να ισοφαρίσει ο Καστίγιο στο 17’. Αλλαγή μπήκε ο Λεονέλ Μέσι. 


Η σύνθεση της Αργεντινής: Ρομέο, Γκαράι, Μπασάντα, Φερνάντεζ, Ρόχο, Περούτσι, Μαστσεράνο, Ντι Μαρία, Μπανέγκα (76' Μπίλια), Παλάσιο (91' Μπράνα), Αγκουέρο (61' Μέσι) 


Όσον αφορά την Κολομβία, εκμεταλλεύτηκε την «γκέλα» των δυο φορές πρωταθλητών κόσμου και με 2-0 κόντρα στο Περού στην έδρα της, μείωσε στο -3 και ελπίζει σε κάτι καλύτερο τις επόμενες αγωνιστικές, έχοντας και ένα αγώνα λιγότερο από την αντίπαλό της, δείχνοντας πως έχει δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα. 

Σκόρερς των νικητών ήταν οι Φαλκάο με πέναλτι στο 13’ και Γκουτιέρεζ στο 45’, ενώ τους βοήθησε και η αποβολή του Ζαμπράνο στο 70’. 


Η σύνθεση της Κολομβίας: Οσπίνα, Γέπες, Περέα, Αγκουιλάρ (83' Μεχία), Ζούνιγκα, Τόρες, Σάντσεζ, Αρμέρο, Κουαντράντο (77' Γκουαρίν), Φαλκάο, Γκουτιέρεζ (81' Μουριέλ) 

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου