Σελίδες

Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Το αντίο του Ιγκουαΐν


Την καριέρα του μακριά από τη Ρεάλ Μαδρίτης θα συνεχίσει ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν, όπως τόνισε σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι της «βασίλισσας» με την Οσασούνα. 

Παρελθόν από την ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης θα αποτελέσει ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν μετά από 6,5 χρόνια παρουσίασης του στον ισπανικό σύλλογο. 

Ο Αργεντινός φορ μετά το τελευταίο παιχνίδι της «βασίλισσας» για τη φετινή σεζόν κόντρα στην Οσασούνα σε δηλώσεις υπογράμμισε πως αυτή ήταν η τελευταία του συμμετοχή με τους «μερένχες» και πως τον τιμάει τον ενδιαφέρον που υπάρχει για εκείνον από τη Γιουβέντους. 

«Πήρα την απόφαση μου και αυτή είναι να φύγω από την Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά από 6,5 χρόνια έχω πολλούς φίλους εδώ, πέτυχα και έζησα πολλά αλλά ήρθε η ώρα για αλλαγή. Ξέρω ότι με θέλει η Γιουβέντους που είναι ένας μυθικός σύλλογος στον οποίο έχουν παίξει μεγάλοι αστέρες, όπως με θέλουν και κάποιες άλλες ομάδες και θα δούμε τι θα γίνει. Θα πάω εκεί που με θέλουν πραγματικά, χωρίς να θέλω να πω με αυτό ότι δε με θέλει η Ρεάλ. Ήθελα να φύγω από πέρυσι αλλά έμεινα για ακόμη ένα χρόνο για τους οπαδούς, τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή», τα λόγια του 25χρονου στράικερ. 

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου