Σελίδες

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Συνελήφθη ο οπαδός


Συνελήφθη ο οπαδός που πέταξε την κροτίδα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Αγρινίου με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του παίκτη του Ολυμπιακού Βόλου, Σταμάτη Καρρά.

Οι έρευνες που ξεκίνησε άμεσα η Αστυνομία για τον εντοπισμό του οπαδού που έριξε κροτίδα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Αγρινίου με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου Σταμάτη Καρρά, έφεραν γρήγορα αποτελέσματα. Ο 31χρονος δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη. 

Στη σύλληψή του βοήθησαν τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου τα πλάνα από την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα που δόθηκαν από το κανάλι. Η θέση που καθόταν ο οπαδός που πέταξε το επικίνδυνο βεγγαλικό προσδιορίστηκε και ταυτοποιήθηκε πολύ σύντομα. Έτσι, ο 31χρονος συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας στην πόλη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου που του άσκησε δίωξη για παράβαση του νόμου περί Αθλητισμού, κατοχή βεγγαλικών και κροτίδων και πρόκληση σωματικών βλαβών. 

Μαζί του ήταν και ένας ακόμη 32χρονος συνεργός του, που δεν έχει εντοπιστεί ακόμη και αναζητείται ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για τα ίδια αδικήματα. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, συνελήφθη και άλλος ένας 43χρονος οπαδός του Παναιτωλικού ο οποίος έριξε συνολικά τρεις κροτίδες στον αγωνιστικό χώρο! Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα αυτοσχέδιο βαρελότο και πέντε κροτίδες και παραπέμφθηκε με ανάλογες κατηγορίες στον εισαγγελέα.

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου