Σελίδες

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Εντολή για εκκένωση της ΕΡΤ - Αντιμέτωποι με αυτόφωρο οι εργαζόμενοι


- Εντολή εκκένωσης του κτιρίου της ΕΡΤ δόθηκε όπως μετέδωσαν οι δημοσιογράφοι που βρίσκονται στο στούντιο - Στον αέρα καλεσμένος στο έκτακτο δελτίο, την ώρα της ανακοίνωσης ήταν ο Αλέξης Τσίπρας

- Ιδια εντολή δόθηκε - σύμφωνα με την ΕΡΤ - και για το κτίριο της Μουρούζη
- Χιλιάδες κόσμου παραμένουν έξω απο το κτίριο

Όπως μετέδωσαν στο έκτακτο πρόγραμμα οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, δόθηκε εντολή εκκένωσης του κτιρίου της αλλιώς σε αντίθετη περίπτωση, όπως τους ενημέρωσαν οι αστυνομικοί, θα συλληφθούν.

Στο στούντιο εκείνη την ώρα βρισκόταν ο Αλέξης Τσίπρας. Όταν οι παρουσιαστές τον ενημέρωσαν ότι δόθηκε εντολή να εκκενωθεί το ραδιομέγαρο αλλιώς θα κινηθούν οι διαδικασίες που προβλέπονται από το νόμο για τους καταληψίες. Χαριτολογώντας ο κ.Τσίπρας είπε"'Είμαι γνωστός καταληψίας" 

Ίδια εικόνα και στη Μουρούζη, καθώς όπως είπε η συνάδελφος Δώρα Χειράκη οι αστυνομικοί τους ενημέρωσαν πως πλέον δεν έχουν δουλειά και θα πρέπει να απομακρυνθούν από το χώρο, καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα οδηγηθούν στο αυτόφωρο.

Όπως μεταδόθηκε στην εκπομπή στο Ραδιομέγαρο φτάνει εισαγγελέας ενώ όσοι παραμένουν θα συλλαμβάνονται

Όπως είπαν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, ενημερώθηκαν πως όσοι συλλαμβάνονται δεν θα λαμβάνουν αποζημίωση και δεν θα έχουν δικαίωμα να κάνουν αίτηση στον νέο φορέα.

Να σημειωθεί πως σε κανέναν εργαζόμενο της ΕΡΤ δεν εχει κοινοποιηθεί η απόλυση του.

Έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ παραμένουν χιλιάδες κόσμου που αυθόρμητα έσπευσε να συμπαρασταθεί στους εργαζόμενους της Δημόσιας τηλεόρασης. 

Δείτε όλες τις εξελίξεις στο NEWSIT!

zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου