Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2013

Έξαλλοι στη λίγκα με Παπακωνσταντίνου και ΕΠΟ!


Για πολλοστή φορά η ΕΠΟ, επιχείρησε να αποτινάξει από πάνω της τις ευθύνες σχετικά με τις άδειες, ρίχνοντας το μπαλάκι στη Σούπερ Λίγκα, γεγονός που προκάλεσε έντονη ενόχληση στο συνεταιρισμό.

Οι δηλώσεις του αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΟ, Γιάννη Παπακωνσταντίνου στον αέρα του NovaΣΠΟΡ FM 94,6, προκαλούν (νέα) κρίση στις σχέσεις της ομοσπονδίας με τη Σούπερ Λίγκα. 

Το θέμα είχε να κάνει με το αν θα πρέπει να ανακληθεί η άδεια του ΠΑΣ Γιάννινα και του Παναθηναϊκού για το ελληνικό πρωτάθλημα, έπειτα από την απόφαση της UEFA να τους αφήσει εκτός Ευρώπης. 

Ο κ. Παπακωνσταντίνου με τις δηλώσεις του, «πέταξε το μπαλάκι» στη Σούπερ Λίγκα, υποστηρίζοντας ότι εκείνη πρέπει να αποφασίσει, για ένα θέμα (αδειοδοτήσεις) που είναι αποκλειστικής αρμοδιότητας της ΕΠΟ. 

Όταν οι τοποθετήσεις Παπακωνσταντίνου έγιναν γνωστές, στη Σούπερ Λίγκα έγιναν έξαλλοι και η ενόχληση της διοίκησης εκφραζόταν έντονα και σε όλους τους τόνους. 

Συγκεκριμένα, από τη διοίκηση του συνεταιρισμού έλεγαν, πως «δεν είναι πρώτη φορά που η ομοσπονδία ρίχνει το μπαλάκι σε εμάς, σε θέματα αποκλειστικά δικής της αρμοδιότητας και χωρίς πρώτα να υπάρχει μια στοιχειώδης ενημέρωση. Το πρόβλημα είναι ότι δεν συνεννοούμαστε και βγαίνουν στα ραδιόφωνα και δημιουργούν εντυπώσεις». 

Παρά το γεγονός ότι οι αδειοδοτήσεις είναι ένα θέμα που αποτελεί αρμοδιότητα της ΕΠΟ, η Σούπερ Λίγκα θα το συμπεριλάβει στην ημερήσια διάταξη του προσεχούς Δ.Σ., προκειμένου να γίνει συζήτηση. Ωστόσο, θεωρείται απίθανο να λάβει απόφαση για την εγχώρια άδεια του ΠΑΣ Γιάννινα και του Παναθηναϊκού. Όλα τα ενδεχόμενα για το ζήτημα αυτό παραμένουν ανοιχτά. 

Άρης Ασβεστάς

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου