Σελίδες

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

«Ανακοινώνει Καπέλο η Παρί»


Η Παρί φαίνεται ότι βρήκε τον αντικαταστάτη του Αντσελότι στο πρόσωπο του Φάμπιο Καπέλο. Οι Παριζιάνοι θα πληρώσουν τη ρήτρα του στη Ρωσία.

Μετά από αρκετές εβδομάδες αναζήτησης φαίνεται ότι η Παρί βρήκε τον αντικαταστάτη του Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος θα αναλάβει την Ρεάλ. Σύμφωνα με το Sky Italia οι Παριζιάνοι έφτασαν σε συμφωνία με τον Φάμπιο Καπέλο, θα πληρώσουν τη ρήτρα των 3 εκατ. ευρώ στη ρωσική ομοσπονδία και οι ανακοινώσεις αναμένονται τις επόμενες ώρες!

Ο γιος του Καπέλο (δικηγόρος στο επάγγελμα) βρίσκεται ήδη στο Παρίσι για τα συμβόλαια, με τον Ιταλό τεχνικό να υπογράφει για έναν χρόνο. Αυτό, διότι οι Άραβες επιμένουν στη λύση του Αρσέν Βενγκέρ για το καλοκαίρι του 2014, όταν και λήγει το συμβόλαιο του Αλσατού με την Άρσεναλ. Ο Καπέλο πείστηκε σύμφωνα με το ρεπορτάζ μετά από παρέμβαση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και διατηρεί άριστες σχέσεις. Το πρώτο όνομα που ακούστηκε για πιθανός διάδοχός του στον πάγκο της Ρωσίας είναι εκείνο του Ρομπέρτο Μαντσίνι…

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου