Σελίδες

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

«Δεν πουλάμε τον Λεβαντόφσκι στην Μπάγερν»


Απέκλεισε το ενδεχόμενο πώλησης του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην Μπάγερν Μονάχου ο εκτελεστικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε.

Είναι οριστικό: η Ντόρτμουντ ΔΕΝ πουλά τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην Μπάγερν. Οποιαδήποτε άλλη πρόταση είναι συζητήσιμη, όχι όμως των Βαυαρών για τον Πολωνό επιθετικό, όπως κατέστησε σαφές ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας, Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε. 

«Είναι θεμιτό ένας παίκτης να ζητήσει μεταγραφή. Τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες δεχτήκαμε δύο τηλεφωνήματα από την Μπάγερν. Θέλαμε να μας κάνουν πρόταση εγγράφως, αλλά αυτή δεν έχει έρθει μέχρι σήμερα. Ο Λεβαντόφσκι το 2013 σίγουρα δεν θα μεταγραφεί στην Μπάγερν. Αυτό είναι οριστικό! Έχουμε ενημερώσει τον ίδιο και τους εκπροσώπους του. Αν θέλει να πάει στην Μπάγερν, θα πρέπει να περιμένει μέχρι του χρόνου», τόνισε. 

«Ελπίζουμε ο Ρόμπερτ να μείνει σε μας και την επόμενη σεζόν. Αν γίνει πρόταση από κάποια άλλη ομάδα, θα το συζητήσουμε με τους μετόχους. Όμως σίγουρα για το 2013 δεν θα πάει στην Μπάγερν. Οτιδήποτε άλλο θα το συζητήσουμε με τον ίδιο και τους μάνατζέρ του», πρόσθεσε.

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου