Σελίδες

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Σε NOVA το μπάσκετ πλην των... αιωνίων!


Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του gazzetta.gr με τον ΕΣΑΚΕ να ανακοινώνει την συμφωνία με τη NOVA προκειμένου να μεταδίδει όλα τα ματς, πλην τα εντός των Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. 

Αλλάζει τηλεοπτική στέγη του πρωτάθλημα της Α1ανδρών στο μπάσκετ. Όπως σας είχαμε ενημερώσει από το gazzetta.gr, η NOVA θέλοντας να γεμίσει το πρόγραμμά της μετά από την απώλεια και της Πρέμιερ Λιγκ, θέλησε να πάρει το μπάσκετ.

Αυτό και έκανε, καθώς προσφέροντας 1.700.000 πήρε τα δικαιώματα όλων των αγώνων πλην των εντός έδρας των Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. Έτσι κάθε βδομάδα θα έχει ένα ματς των δύο αιωνίων, μιας και λογικά δεν θα παίζουν και οι δύο εντός έδρας την ίδια αγωνιστική.

Την συμφωνία με τη NOVA ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ, με την ανακοίνωση να αναφέρει: «Το Δ.Σ. του Συνδέσμου αποδέχτηκε ομόφωνα την πρόταση της πρώτης ελληνικής συνδρομητικής τηλεόρασης για την παραχώρηση των τηλεοπτικών και χορηγικών δικαιωμάτων για 2+1 χρόνια. Η συμφωνία αφορά όλες τις ΚΑΕ-μέλη του ΕΣΑΚΕ, πλην Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Με δεδομένη την αγαστή μεταξύ τους συνεργασία κατά το παρελθόν, Nova και ΕΣΑΚΕ υπόσχονται από κοινού στους φίλους του μπάσκετ, ότι η τηλεοπτική κάλυψη της Basket League ΟΠΑΠ από τα κανάλια Novasports θα συμβάλει τα μέγιστα στην προβολή του πρωταθλήματος και την εξάπλωση του αθλήματος».

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου