Σελίδες

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Ο Αλέξανδρος Ρήγας αποκαλύπτει την τελική τετράδα του "Υοur Face Sound Familiar"


"Περνάω κρίση περατεταμένης εφηβείας"

Ο Αλέξανδρος Ρήγας που συνεχίζει για δεύτερη σεζόν με την Βασιλική Ανδρίτσου στην θεατρική παράσταση " Τα παιδιά θα΄ρθουνε στις οχτώ" μίλησε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα και τη Σοφία Χουντάση! Ο γνωστός σκηνοθέτης- ηθοποιός κάνει την αυτοκριτική και αποκαλύπτει! 

 H οικονομική κρίση πόσο άλλαξε τη ζωή σου;

Δεν ήμουν ποτέ άνθρωπος της υπερβολής. Έκανα ήρεμη ζωή, ζούσα στη Κυψέλη, οδηγούσα και οδηγώ ένα μικρό αυτοκίνητο. Ποτέ δεν μπήκα στη λογική του lifestyle, όποτε όταν δεν κάνεις υπερβολές, δεν έχεις κάτι να περικόψεις. Σίγουρα δυσκολεύομαι, όπως όλοι, σε σχέση με παλαιότερες εποχές.

Έχεις αναθεωρήσει πράγματα;

Όσο μεγαλώνουμε, αναθεωρούμε για ανθρώπους, δουλειές και καταστάσεις και η αναθεώρηση δεν συμβαίνει μόνο μία αλλά πολλές φορές στη ζωή μας. Θα ήθελα πολύ να αλλάξω. Ζω σαν δεκαπεντάχρονος, περνάω κρίση παρατεταμένης εφηβείας. Θέλω να ωριμάσω γιατί πιστεύω πως θα περάσω καλύτερα.

Η συμμετοχή σου στο  "Υοur Face Sound Familiar" ξένισε κάποιους που σε γνωρίζουν καλά.

Όταν μου έκαναν την πρόταση είπα το "ναι" χωρίς να το σκεφτώ. Δεν είμαι πατριάρχης της αντίπερα όχθης και δεν έκανα ποτέ βαριά κουλτούρα. Είμαι ο άνθρωπος που υπηρέτησε, άλλοτε με επιτυχία και άλλοτε με αποτυχία την ελαφρά ψυχαγωγία. 

Ποιοι θεωρείς ότι θα είναι στην τελική τετράδα στο σόου;

Ο Θανάσης Αλευράς και ο Κρατερός Κατσούλης θεωρώ ότι θα βρίσκονται μέσα στους τέσσερις. Θετική εντύπωση κάνει και ο Κώστας Μαρτάκης, ο οποίος ξεκουμπώθηκε, τσαλακώθηκε, αυτοσαρκάστηκε και θεωρώ ότι θα πάει πολύ καλά. Τέλος, ευχάριστη έκπληξη ήταν και η Κρυσταλλία. Έχει μια έντιμη πρόθεση να υπηρετήσει αυτό που κάνει, με σεβασμό, πολλή δουλειά και με έχει κερδίσει ως άνθρωπος.

Το σίριαλ "Το αμάρτημα της μητρός μου" σταμάτησε ξαφνικά. Τι συνέβη; 

Άλλο ένα αμάρτημα... Έπειτα από πολλούς μήνες οι ηθοποιοί και όλοι οι συντελεστές του σίριαλ απαιτούσαν τα δεδουλευμένα τους και αυτό οδηγούσε σε μικρές η μεγάλες διακοπές των γυρισμάτων. Κάποια στιγμή τα όρια των συντελεστών και τα κυρίως των ηθοποιών έφτασαν στο απροχώρητο και έτσι στις αρχές Δεκεμβρίου σταμάτησαν τα γυρίσματα. Οι ηθοποιοί έκαναν ασφαλιστικά μέτρα και σήμερα βρίσκονται στα δικαστήρια με την εταιρεία παραγωγής.

Για την παρούσα τηλεοπτική κατάσταση θεωρείς ότι ευθύνεται και η γενιά σου; Κάνατε λάθη;

Δεν θα κάναμε; Θα κάναμε! Ίσως μερικές φορές υπερεκτιμήσαμε τις δυνατότητες μας. Ίσως θα έπρεπε να κάναμε και εμείς ως δημιουργοί λιγότερες και καλύτερες δουλειές. Δυστυχώς, όταν κάνεις πολλά πράγματα μαζί, μπορεί να ρίξεις την ποιότητα σου και να μην το έχεις καταλάβει. 

zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου