Σελίδες

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Θρύλοι εδώ, θρύλοι κι εκεί! (video)


Στιγμές από το ένδοξο παρελθόν του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου ξύπνησαν στο «Μπερναμπέου», με τους Θρύλους της Ρεάλ Μαδρίτης και της Γιουβέντους να αγωνίζονται για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ξεχνιέται η τέχνη; 

Όσοι παλιοί θρύλοι του ποδοσφαίρου βρέθηκαν την Κυριακή στο «Μπερναμπέου»… απάντησαν όχι! 

Μεγάλες δόξες της Ρεάλ Μαδρίτης και της Γιουβέντους έδωσαν το «παρών» στο γήπεδο της πρώτης, σε φιλικό αγώνα για φιλανθρωπικούς σκοπούς. 




Ο Ζινεντίν Ζιντάν που προσέφερε μεγάλες στιγμές και με τις δύο φανέλες, αγωνίστηκε μέχρι το 75’ με αυτήν της «βασίλισσας» και στη συνέχεια με αυτήν των «μπιανκονέρι». Με τις δύο πλευρές αγωνίστηκε και ο Φάμπιο Καναβάρο. 

Διαιτητής του αγώνα δεν ήταν άλλος, από τον Πιερλουίτζι Κολίνα. Το «σπίτι» της Μαδριλένων ήταν σχεδόν γεμάτο, με τον κόσμο να δίνει δυναμικό «παρών» για να συνεισφέρει με τον τρόπο του σε αυτή την κίνηση. 

Για την ιστορία, οι… γηπεδούχοι επικράτησαν 2-1, με τον Φίγκο να ανοίγει το σκορ στο 6’ και τον Μοντέρο να ισοφαρίζει στο 62’ κι ενώ λίγο νωρίτερα ο Ντάβιτς είχε δοκάρι. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Πέρεθ στο 67’. 

Ρεάλ Μαδρίτης: Μπούγιο, Ιλγκνερ, Κοντρέρας, Τσέντο, Ρόχας, Ρομπέρτο Κάρλος, Γκορντίγιο, Ιέρο, Παβόν, Ελγκέρα, Ζιντάν, Καναβάρο, Ρεδόνδο, Ιβάν Πέρεθ, Μπουντραγκένιο, Αλφόνσο, Ντάνι, Μοριέντες, Φίγκο, Αμαβίσκα, Καρεμπέ, Βελάσκο, Φερνάντο Σανθ. 

Γιουβέντους: Τακόνι, Φεράρα, Μπιριντέλι, Μοντέρο, Τοριτσέλι, Τούντορ, Ντάβιντς, Νέντβεντ, Ραβανέλι, Γιούγκοβιτς, Κοβάσεβιτς, Μίρκοβιτς, Καναβάρο, Ζιντάν, Τζιανικέντα, Πορίνι, Σαλιχάμιτζιτς, Μάουρο, Αμορούζο. 


sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου