Σελίδες

Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Αγγλική μάχη για Βίγια!


Ο Νταβίντ Βίγια ενημερώθηκε από την Μπαρτσελόνα να βρει ομάδα, ο ίδιος θέλει Αγγλία και Άρσεναλ, Λίβερπουλ, Τότεναμ ερίζουν για την απόκτησή του.

Μάχη αναμένεται να δοθεί στο Νησί για τον Ισπανό στράικερ των «μπλαουγκράνα». Οι Καταλανοί φέρονται να έχουν ήδη ενημερώσει τον 31χρονο επιθετικό να ψάξει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, προσδοκώντας να λάβουν από την πώλησή του περί τα 15 εκατ. ευρώ.

Ο Βίγια έχει θέσει ως προτεραιότητα την Πρέμιερ Λιγκ και τρεις είναι οι ομάδες που τον έχουν βάλει στο μάτι. Συγκεκριμένα πρόκειται για τις Άρσεναλ, Λίβερπουλ και Τότεναμ, με την πρώτη να έχει το προβάδισμα που της δίνει η συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Την ίδια στιγμή πάντως τα «σπιρούνια» ποντάρουν στο καλό συμβόλαιο που είναι σε θέση να του προσφέρουν, τη στιγμή που ο Βίλας Μπόας τον γνωρίζει προσωπικά κι έχει έρθει ήδη σε επαφή μαζί του σύμφωνα με τους Άγγλους. Ανάμεσά τους η Λίβερπουλ φαντάζει ως το μεγάλο αουτσάιντερ, από τη στιγμή που δεν κατάφερε να βγει στην Ευρώπη, τερματίζοντας στην 7η θέση.

Βασικό άλλωστε για τον Βίγια θα είναι μέσα από την ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του, να πάρει και το «εισιτήριο» για το Μουντιάλ της Βραζιλίας με την εθνική Ισπανίας.

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου