Σελίδες

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

«Πόρτα» στη Φενέρ κι επέκταση σε Μπαρτζώκα!


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr απ' την Πόλη, Ολυμπιακός και Μπαρτζώκας γύρισαν την πλάτη στο χρυσάφι της Φενέρ κι επέκτειναν τη συνεργασία τους.

Την ώρα που οι οικονομικά εύρωστες ομάδες της Ευρώπης προσπαθούν να αρπάξουν απ' την Ελλάδα ό,τι καλό κινείται, Ολυμπιακός και Μπαρτζώκας είπαν «όχι» στα εκατομμύρια της Φενέρ κι ανανέωσαν πρόωρα τη συνεργασία τους για τα επόμενα 2 χρόνια! Αποδεικνύοντας έτσι, με τον πιο εμφατικό τρόπο, ότι το χρήμα δεν είναι σε κάθε περίπτωση ικανό να εξουσιάσει τα πάντα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr απ' την Τουρκία, η Φενέρ όχι μόνο πίεσε αφόρητα 47χρονο τεχνικό, προσφέροντάς του ένα σπουδαίο συμβόλαιο, αλλά έφτασε σε σημείο να προσεγγίσει ακόμη και τη διοίκηση του Ολυμπιακού, προσπαθώντας να εξαγοράσει το συμβόλαιο του. Ως αποτέλεσμα όλων αυτών προέκυψε ένα νέο σημαντικά βελτιωμένο 2ετές συμβόλαιο ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» και στον πρώτο Έλληνα προπονητή που κατέκτησε την Ευρωλίγκα!
Η τεράστια επιτυχία του Ολυμπιακού στο Λονδίνο με «καπετάνιο» τον Μπαρτζώκα «τρέλανε» τη διοίκηση της Φενέρ, η οποία είδε στο πρόσωπο του τεχνικού των Πειραιωτών τον άνθρωπο που θα αναλάμβανε να χτίσει κάτι πραγματικά σπουδαίο. 
Τον προσέγγισαν με επιμονή, του πρόσφεραν πολλά χρήματα και φυσικά ένα μεγάλο μπάτζετ για να δουλέψει με άνεση. Φυσικά δεν ήταν ο μοναδικός τεχνικός του οποίου οι Τούρκοι χτύπησαν την πόρτα (βρίσκονται εδώ και καιρό σε συζητήσεις με τον Ίβκοβιτς, τον Ομπράντοβιτς και όχι μόνο), αλλά μπορούμε να σας πούμε με σιγουριά ότι, αν ο Μπαρτζώκας είχε πει το «ναι», τώρα θα ήταν ο νέος τεχνικός της Φενέρ.
Όσο, όμως, κι αν οι γείτονες προσπαθούσαν, έπεφταν πάνω σε τοίχο, μια κι ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» δεν είχε σκοπό να αφήσει στη μέση το έργο του στον Πειραιά για το... χρυσάφι της Φενέρ. Οι Τούρκοι έπαιξαν τα ρέστα τους. Έφτασαν στο σημείο να προσφέρουν ένα σημαντικό ποσό στην διοίκηση του Ολυμπιακού (ακούγεται για €1.000.000!) για να τον αφήσει ελεύθερο. Προσπάθησαν δηλαδή να εξαγοράσουν το συμβόλαιό του! Δεν κατάφεραν τίποτα.
Όπως έμαθε το gazzetta.gr από έγκυρες πηγές στην Κωνσταντινούπολη, οι Αγγελόπουλοι δεν έριξαν απλώς «πόρτα» στις φαντασιώσεις της Φενέρ, αλλά ανανέωσαν πρόωρα το συμβόλαιο του Μπαρτζώκα για 2 χρόνια! Κάτι που σημαίνει ότι ο Έλληνας τεχνικός θα κρατάει γερά το τιμόνι του Ολυμπιακού τουλάχιστον έως το καλοκαίρι του 2015 και μάλιστα με πολύ βελτιωμένους όρους απ' τις 350.000 ευρώ που προέβλεπε ο δεύτερος χρόνος συνεργασίας των δύο πλευρών στο συμβόλαιο που υπογράφτηκε πέρυσι. 
Μια κίνηση πάρα πολύ σημαντική, ειδικά τη δεδομένη χρονική στιγμή που οι... σειρήνες εκατομμυρίων τραγουδούν ασταμάτητα πάνω απ' το ΣΕΦ.
Μπορεί, λοιπόν, στον Ολυμπιακό να υπάρχουν αρκετά ανοιχτά μέτωπα σε ό,τι έχει να κάνει με το ρόστερ της νέας σεζόν, αλλά, όπως φαίνεται, λύθηκε για τα καλά ίσως το βασικότερο. Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι κι ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα συνεχίσουν χέρι-χέρι την πορεία τους πάνω στο πλάνο που έθεσαν πέρυσι το καλοκαίρι. Προσφέροντας έτσι την εγγύηση μίας άκρως ανταγωνιστικής ομάδας, που ανεξαρτήτως προσώπων θα είναι σε θέση να υπερασπιστεί τον ευρωπαϊκό της θρόνο.
gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου