Σελίδες

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Χαλασμός στην πρώτη της Μπάγερν


Περισσότεροι από 10.000 φίλοι της Μπάγερν έδωσαν το «παρών» στην πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη νέα σεζόν, με κεντρικό πρόσωπο τον Πεπ Γκουαρντιόλα.



Ενθουσιασμός επικράτησε στην «Αλιάντς Αρένα» για την πρώτη προπόνηση της νέας Μπάγερν. Περισσότεροι από 10.000 φίλαθλοι (αλλά και 180 δημοσιογράφοι) αποθέωσαν την ομάδα και το νέο προπονητή, Πεπ Γκουαρντιόλα, ζητώντας επανάληψη του νέου τρεμπλ. 

Αρκετές ήταν οι απουσίες, αφού παρόντες ήταν μόλις 16 επαγγελματίες. Πρόκειται για τους Φίλιπ Λαμ, Μάνουελ Νόιερ, Φρανκ Ριμπερί, Τόμας Μίλερ, Τόνι Κρόος, Μάριο Γκόμεζ, Ζερόμ Μπόατενγκ, Ραφίνια, Ντιέγκο Κοντέντο, Γιαν Κίρχοφ, Τομ Στάρκε, Εμρέ Τσαν, Μίτσελ Βάιζερ, Λούκας Ρέντερ, Πάτρικ Βάιραουχ και Πιέρ Εμίλ Χόιμπιεργκ. 

Στο γήπεδο εμφανίστηκαν και οι τραυματίες Γκέτσε και Μπαντστούμπερ, αλλά απουσίαζε ο επίσης λαβωμένος Σβαϊνστάιγκερ, ενώ έλειπαν οι Ντάντε, Λουίς Γκουστάβο και Χάβι Μαρτίνεθ που έχουν υποχρεώσεις στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών, καθώς και οι Άριεν Ρόμπεν και Νταβίντ Αλάμπα που πήραν επιπλέον άδεια. 

Σημειώνεται πως οι ενήλικες φίλοι της Μπάγερν που παρακολούθησαν την προπόνηση πλήρωσαν είσοδο 5 ευρώ, με τα έσοδα να διατίθενται στα θύματα των πλημμυρών που έπληξαν τη Γερμανία.

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου