Σελίδες

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κι άλλη αποχώρηση από τη «Μεσημεριανή μελέτη»


Έτσι όπως πάει, μέχρι το τέλος της σεζόν, η Ελεονώρα Μελέτη θα βγαίνει στη «Μεσημεριανή μελέτη» και θα είναι… μόνη της, αφού ο ένας μετά τον άλλο οι συνεργάτες της αποχωρούν.

Βέβαια, προς αποφυγή παρεξηγήσεων και… καλοθελητάδων να διευκρινίσω ότι οι αποχωρήσεις αυτές δεν οφείλονται στην παρουσιάστρια, αλλά στις αλλαγές που κάνουν στο STAR.
Συγκεκριμένα τα στελέχη στο κανάλι της Κηφισιάς είχαν ανακοινώσει πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου το οποίο έληξε τέλος Μαΐου και σύμφωνα με πληροφορίες μου, περίπου τριάντα εργαζόμενοι δήλωσαν ότι αποχωρούν. Ανάμεσά τους κι ο Γιώργος Κασπίρης, που ήταν στο πάνελ της μεσημεριανής εκπομπής του STAR και που αποχώρησε πριν από λίγες μέρες, αλλά τελικά όμως, δεν είναι ο μοναδικός από την παρέα που θα αποχαιρετήσει την Ελεονώρα.





Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, το πρόγραμμα της εθελουσίας εξόδου ακολουθεί και η Φλορίντα Πετροτσέλι, αφήνοντας άλλη μία κενή θέση στο πάνελ της «Μεσημεριανής μελέτης». Ίσως μάλιστα η Φλορίντα να μην βγει σήμερα στην εκπομπή και να αποχαιρετήσει on air τους υπόλοιπους συνεργάτες της, αφού αποχώρησε από το κανάλι της Κηφισιάς την Παρασκευή. Η αποχώρηση αυτή πάντως, φέρνει κι άλλες δυσκολίες στη «Μεσημεριανή μελέτη» που με μειωμένο το δυναμικό της θα πρέπει να βγαίνει στον αέρα μέχρι την Παρασκευή 12 Ιουλίου! Είναι σαφές πάντως, ότι στο πλαίσιο των αλλαγών που σχεδιάζουν τα στελέχη στην Κηφισιά προσπαθώντας να κάνουν το STAR ένα… mega-λο πιο ενημερωτικού προφίλ σταθμό πρέπει αρκετοί να φύγουν… για να έρθουν κάποιοι άλλοι!
Γρηγόρης Μελάς


zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου