Σελίδες

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Την Πέμπτη στην UEFA ο Αλαφούζος


Η Πέμπτη είναι τελικά η μέρα που θα κριθεί η συμμετοχή του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη, αφού τότε θα εξεταστεί, παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου, ο φάκελος της ομάδας από την επιτροπή αδειοδότησης της UEFA

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου θα αποφασίσει την Πέμπτη αν θα δώσει το «παρών» ο Παναθηναϊκός στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. 

Η επιτροπή αδειοδότησης θα εξετάσει τον φάκελο του «τριφυλλιού», παρουσία του προέδρου του συλλόγου, Γιάννη Αλαφούζου, που θα προσπαθήσει να δώσει όσες εξηγήσεις του ζητηθούν αναφορικά με τις λεπτομέρειες του φακέλου. 

Στο πράσινο «στρατόπεδο» υπάρχει αισιοδοξία για αίσια έκβαση, με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ να τονίζει στους συνεργάτες του πως «δεν θα υπάρχει πρόβλημα και η ομάδα θα εξασφαλίσει άδεια για συμμετοχή στην Ευρώπη». 

Ο Γιάννης Αλαφούζος, θα ταξιδέψει στη Νιόν, όπου θα αναλύσει το θέμα της χορηγίας του ΣΚΑΪ που έχει αμφισβητηθεί από την ΕΠΟ, ενώ θα δώσει λεπτομέρειες και για το πλάνο βιωσιμότητας του Παναθηναϊκού, έτσι όπως έχει σχεδιαστεί και μπει ήδη σε εφαρμογή. 

Πάντως, υπάρχει και κάτι που προκαλεί ανησυχία στον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού. 

Αυτό, είναι οι αρνητικές εισηγήσεις της ΕΠΟ, με την οποία, σε περίπτωση που τελικά οι «πράσινοι» δεν βρεθούν στην Ευρώπη, θα ανοίξει… κόντρα. Ο Γιάννης Αλαφούζος θεωρεί πως η ομοσπονδία έχει ευθύνη για τις αμφιβολίες που υπάρχουν για την πληρότητα του φακέλου και γι’ αυτό οι δύο πλευρές θα βρεθούν αντιμέτωπες. 

Παράλληλα, υπάρχουν ήδη σκέψεις για προσφυγή στο CAS, εφόσον η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία «ανάψει» κόκκινο φως. 

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου