Σελίδες

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Έτοιμος για επιστροφή ο Μαυροκεφαλίδης


Κοντά στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό είναι ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης. Πρόταση στον 29χρονο πάουερ φόργουορντ/σέντερ έκαναν οι «ερυθρόλευκοι». «Κλεισμένος» και ο Πέτγουεϊ.

Την απάντηση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη στην πρόταση που του κατέθεσε περιμένει ο Ολυμπιακός. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας εισηγήθηκε την απόκτηση του 29χρονου πάουερ φόργουορντ/σέντερ και όλα δείχνουν πως ο τελευταίος μετά από δύο χρόνια απουσίας θα φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα. 

Οι πρωταθλητές Ευρώπης προσφέρουν διετές συμβόλαιο με 500.000 ευρώ ετησίως στον Μαυροκεφαλίδη και εκτός απροόπτου η απάντησή του θα είναι θετική. Ο διεθνής άσος είχε ειδοποιηθεί από την Μπαρτσελόνα, όπου ολοκλήρωσε τη σεζόν, να περιμένει να διευθετηθούν κάποιες άλλες μεταγραφικές υποθέσεις, αλλά ήταν σαφές πως δεν αποτελούσε προτεραιότητα για τους Καταλανούς. 

Την περασμένη περίοδο ο Μαυροκεφαλίδης είχε 14,5 πόντους, 5,3 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ κατά μέσο όρο στο Eurocup με τη Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, στη VTB League είχε 15,5 πόντους, 6,3 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ ανά αγώνα. Με την Μπαρτσελόνα σε 12 ματς είχε 6,5 πόντους και 3,3 ριμπάουντ σε 14 λεπτά κατά μέσο όρο στα ισπανικά play offs. 

Πέραν του Μαυροκεφαλίδη, που θα πλαισιώσει τη front line από την οποία αποχωρούν σίγουρα οι Πάουερ, Άντιτς και Σερμαντίνι, ο Ολυμπιακός έχει ήδη συμφωνήσει και με τον Μπρεντ Πέτγουεϊ, ο οποίος θα υπογράψει για 1+1 χρόνια.

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου