Σελίδες

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Σκέψεις για επιστροφή Μπατίστ!


Το ενδεχόμενο επιστροφής του Μάικ Μπατίστ εξετάζει ο Παναθηναϊκός. Στη λίστα με τους υποψήφιους ψηλούς ο πολύπειρος Αμερικανός που είναι ελεύθερος. 

Στα υπόψη του Παναθηναϊκού για μία από τις θέσεις των ψηλών βρίσκεται και το όνομα του Μάικ Μπατίστ. Ο 35χρονος πάουερ φόργουορντ έμεινε ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και εξετάζεται σαν λύση από τους «πράσινους», δίχως ωστόσο στην παρούσα φάση να είναι στις πρώτες επιλογές. 

Μπορεί πλέον να μην διανύει την πρώτη του νιότη και να προέρχεται από μία κακή σεζόν στην Τουρκία, ωστόσο ο πιο πετυχημένος και αγαπητός ξένος στην ιστορία της ομάδας θεωρείται μια καλή επιλογή που μπορεί να βοηθήσει τόσο αγωνιστικά, όσο και με την παρουσία του στα αποδυτήρια. 

Ο Μπατίστ, που έπαιξε στον Παναθηναϊκό από το 2003 μέχρι το 2012 κατακτώντας οκτώ πρωταθλήματα, έξι Κύπελλα και τρεις Ευρωλίγκες. Φέτος επέστρεψε σαν αντίπαλος στο ΟΑΚΑ με τη «Φενέρ» και αποθεώθηκε από τον κόσμο της ομάδας, ενώ βραβεύτηκε από τη διοίκηση. 

Φέτος είχε 5,4 πόντους (78,6% βολές, 51,1% δίποντα, 33,3% τρίποντα) και 2,7 ριμπάουντ σε 15,3 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα, ενώ στο τουρκικό πρωτάθλημα είχε 3,4 πόντους (55% βολές, 53,6% δίποντα) και 2,3 ριμπάουντ σε 10,5 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα στο τουρκικό πρωτάθλημα. 

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου