Σελίδες

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

"Φέρε μου παικταρά μέχρι την Παρασκευή"


Ο Ιβάν Σαββίδης φτιάχτηκε από την... προώθηση του ΠΑΟΚ στους ισχυρούς του Τσάμπιονς Λιγκ και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στον Στέφενς για μεταγραφή "βόμβα"

Αλλαγή δεδομένων έχει προκύψει στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ μετά την τιμωρία της Φενερμπαχτσέ και της Μπεσίκτας από την UEFA που έφερε το "Δικέφαλο" στους ισχυρούς της κλήρωσης για τον τρίτο προκριματικό του Champions League.

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει "φτιαχτεί" για τα καλά και θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ έχει μία μεγάλη ευκαιρία να διασφαλίσει την παρουσία του στους ομίλους του Europa League και να παίξει τα ρέστα του για να μπει για πρώτη φορά στους ομίλους του Champions League.

Γι' αυτό και άναψε το "πράσινο φως" για να φέρει ο Χουμπ Στέφενς μεγάλο όνομα ακραίου επιθετικού. Ο Ολλανδός τεχνικός "πάγωσε" το ενδιαφέρον των "ασπρόμαυρων" για τον Σισοκό, γιατί ήδη έχει εντοπίσει παίκτη μεγάλης αξίας από την Μπουντεσλίγκα, με κασέ μεγαλύτερο του ενός εκατομμυρίου ευρώ που είναι έτοιμος να καλύψει ο Σαββίδης.

"Φέρε μου παικταρά μέχρι την Παρασκευή" διαμήνυσε ο μεγαλομέτοχος στον 60χρονο τεχνικό και ήδη στην ΠΑΕ δουλεύουν πυρετωδώς για να κάνουν πράξη την επιθυμία του Σαββίδη.

sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου