Σελίδες

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Παρουσιάστηκε ο Αντσελότι


Παρουσιάστηκε επίσημα ο Κάρλο Αντσελότι από τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος καλωσόρισε έναν «άνθρωπο του ποδοσφαίρου», όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Μετά από πολλές προσπάθειες και αναβολές, η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να εξασφαλίσει την υπογραφή του Κάρλο Αντσελότι στο συμβόλαιο συνεργασίας τους. Ο Ιταλός τεχνικός παρουσιάστηκε επίσημα το απόγευμα της Τετάρτης, στο Μπερναμπέου.
Αρχικά πήρε το λόγο ο πρόεδρος της «Βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ. «Καλωσορίζω έναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου. Έναν σοφό του αθλήματος, ο οποίος γνωρίζει όσο λίγοι τα σπουδαιότερα πρωταθλήματα του κόσμου. Ανέκαθεν ο Αντσελότι εθεωρείτο ως ένας από τους πιο καλύτερους τεχνικούς. Οι τίτλοι που έχει κατακτήσει το αποδεικνύουν. Έρχεται σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους του πλανήτη, ο οποίος έχει αυξημένες απαιτήσεις. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία και κάθε ευτυχία στο νέο τεχνικό μας», ήταν τα λόγια του προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Κάρλο Αντσελότι, από τη μεριά του, ήταν εμφανώς ευχαριστημένος από την κατάληξη της υπόθεσής του. «Είμαι συγκινημένος που βρίσκομαι εδώ. Οι άνθρωποι της Ρεάλ έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσουν να με φέρουν στη Μαδρίτη. Αλλά αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω και τη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς και το σύλλογο, αφού μου έδωσαν την ευκαιρία να ζήσω μια μοναδική εμπειρία στη Γαλλία», είπε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός.

Αναφορικά με τους στόχους που θέτει ο Αντσελότι, αυτοί ήταν προφανείς. «Στόχος μας είναι να κερδίσουμε τίτλους, παίζοντας παράλληλα θεαματικό ποδόσφαιρο», τόνισε χαρακτηριστικά ο «Καρλέτο».

Να σημειωθεί πως ο Αντσελότι ανήρτησε μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, όπου αναφέρει πως «σήμερα ξεκινάει μια νέα περιπέτεια στη Μαδρίτη. Είναι τιμή μου να προπονώ τον σημαντικότερο σύλλογο του κόσμου. Για όποιον αγαπά αυτή τη δουλειά, αυτό είναι ένα όνειρο».  


sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου