Σελίδες

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Ο Παναθηναϊκός αρχίζει δουλειά


Η πρώτη συγκέντρωση του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν έγινε με 19 παίκτες και το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση της ομάδας στην Παιανία. 

Ο Γιάννης Αναστασίου περίμενε στο αθλητικό κέντρο της Παιανίας τους παίκτες του από τις 7.30 το πρωί και λίγο αργότερα τους καλωσόρισε. Οι 19 παίκτες του τριφυλλιού πέρασαν εργομετρικά και έκαναν τις απαραίτητες αιματολογικές εξετάσεις, ενώ το απόγευμα (19:00) είναι η πρώτη προπόνηση της ομάδας, ενόψει της νέας σεζόν.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού που έδωσαν το παρών ήταν οι: Αναγνωστόπουλος, Αναστασόπουλος, Αποστολόπουλος, Γιαννιτσάνης, Δώνης, Κουσίδης, Λαγός, Μαυρίας, Μουζακίτης, Ρισβάνης, Σταματάκης, Ταμπάκης, Χουχούμης. Ζέκα, Μπαϊράμι, Ντίνας, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Καρνέζης.

Στην Τουρκία για το Μουντιάλ Νέων είναι οι Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, ενώ άδεια μέχρι τις 12 Ιουλίου έχουν οι Βελάσκες, Πίντο, Σο, Βιτόλο, Κουίνσι, Φορναρόλι και Τοτσέ που δεν υπολογίζονται.

Εκτός από τον Γιάννη Αναστασίου στην Παιανία βρέθηκαν η ψυχολόγος της ομάδας, Ψυχουντάκη και ο υπεύθυνος των υποδομών του συλλόγου, Γιάννης Σαμαράς.

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου